Bieg Do Szpiku Kości

5 Kwietnia 2020 r. odbędzie się w Siemianowicach Śląskich Bieg Charytatywny dla 7 letniej MAI WITKOWSKIEJ, która walczy z ostrą białaczką. Organizatorami biegu są: Fundacja Piastun Wyrównywanie Szans oraz grupa biegowa Siemianowice i Przyjaciele Biegają. Trasa prowadzi przez malowniczą 5,5 km trasę przez pobliskie lasy w Parku Pszczelnik i Bażantarni obok znanego wszystkim siemianowickiego pola golfowego. W czasie biegu będziemy również szukać wraz z Fundacją DKMS genetycznego bliźniaka Majeczki. powstanie stoisko gdzie będzie możliwość zarejestrowania się w bazie dawców szpiku. PODARUJ MAI SZANSĘ NA ŻYCIE. TO PROSTE!

W ramach Biegu przeprowadzone zostaną zawody na dystansach:

• BIEG GŁÓWNY ( ok. 5,5 km )
  • BIEG DZIECI ( 200 metrów,  400 metrów)
  • NORDIC WALKING  (ok. 5,5 km)

Link do wydarzenia na facebook

ZAPISY NA BIEG KLIKNIJ TUTAJ

Organizatorzy:

Impreza ma charakter biegu charytatywnego, wpłaty min. 30 zł za pakiet startowy, proszę dokonać wpłacając na numer konta Fundacji Piastun Wyrównywanie Szans.

subkonto: 71 1050 0099 7651 1320 0000 0000  Tytuł: Darowizna Bieg Do Szpiku Kości, Imię Nazwisko uczestnika.

2. W biurze zawodów również zostanie wystawiona specjalnie oznakowana puszka którą będzie można zasilić w dniu biegu

Organizator gwarantuje numer startowy oraz pamiątkowy medal na mecie wszystkim uczestnikom którzy zapiszą się przez formularz zgłoszeniowy online oraz dokonają wpłaty na konto fundacji.

Zostań Sponsorem Biegu – tel. 668-569-099 mail: a.klacka@fundacjapiastun.pl

Patroni Medialni