#2mlnChallenge

Na czy polega to wyzwanie ? Na samym początku posłuchajcie prośby Kubusia naszego podopiecznego i jego Mamy!

5 sierpnia ruszamy, #2mlnChallenge polega na wspólnym zrobieniu 2 mln kilometrów oraz pomocy w rozpropagowaniu zbiórki darowizn na leczenie Kubusia, którego jedynym ratunkiem jest zebranie ok. 2 mln zł na specjalnie leczenie w Stanach Zjednoczonych, którego miesięczny koszt wynosi 62 tys zł. Kubuś potrzebuję 36 miesięcy leczenia.

Zadanie wiec polega na zrobieniu wspólnie w różnych dyscyplinach sportu 2 mln km oraz wpłaceniu dowolnej kwoty na leczenie z celem 2 mln zł dla Kubusia, po otrzymaniu nominacji i wejściu w rywalizacje nominujemy kolejne 5 osób, które podejmą wyzwanie i dołożą swoja cegiełkę w km i leczeniu Kubusia. Zachęcamy do wsparcia naszej akcji! ZAPROŚ swoich znajomych do wyzwania razem pomożemy Kubusiowi.

Kilometry mierzone będą w poszczególny rywalizacjach aplikacji Endomondo:

Bieganie – http://www.endomondo.com/challenges/44331676

Jazda na rowerze http://www.endomondo.com/challenges/44331774

Nordic Walkinghttp://www.endomondo.com/challenges/44331735

Jazda na rolkach http://www.endomondo.com/challenges/44331812

Finał akcji #2mlnChallenge planowany jest na 5 września 2020 r w Parku Śląskim o godzinie 12.00 Start przy Barze Promenada, gdzie wspólnie zrobimy jeszcze kilka kilometrów dla Kubisia, biegając jeżdżąc czy chodząc z kijkami w każdej kategorii dla pierwszych 3 osób, które zrobią najwięcej km przewidziane są również piękne statuetki SUPER BOHATERA. które wręczą osobiście Kubuś wraz Rodzicami. DOBRO POWRACA więc POMAGAJMY NIE BĄDŹMY OBOJĘTNI #zawszezpomocą PONIŻEJ AKTUALNE WYNIKI RYWALIZACJI !

Wpłat można dokonywać poprzez specjalnie subkonto

w tytule przelewu wpisz: DAROWIZNA DLA Jakuba Zajączkowskiego nr 1470

lub na https://zrzutka.pl/cgvdwj