Ważna Informacja #BiegDoSzpikuKości

W związku z decyzją Prezydenta Miasta Siemianowice Śląskie o odwołaniu imprez kulturalno-sportowych w Siemianowicach Śląskich informujemy, że w dniu 18.03.2020 r. Odbędzie się spotkanie organizatorów  #BiegDoSzpikuKosci ze względu na charytatywny charakter biegu, przygotowujemy alternatywne rozwiązanie biegu dla naszej Majeczki. Wszystkie informacje podamy po 18 marca 2020 r.
Trzymajcie się zdrowo 😘

Podzielcie się z nami również Waszymi pomysłami w komentarzu ⁉️ —–>>> KLIKNIJ TUTAJ

🏃‍♀️🏃‍♂️ Fundacja Piastun Wyrównywanie Szans / Siemianowice i Przyjaciele Biegają

KOMUNIKAT PREZYDENTA MIASTA SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE

W związku z rekomendacją Ministerstwa Sportu i Turystyki, w celu zapobiegania rozprzestrzenianiu się koronawirusa, ograniczenia jego skutków zdrowotnych i społecznych, zaleca się podmiotom prowadzącym i organizującym działalność w zakresie sportu, odwołanie wszystkich imprez i zajęć sportowych. Wszelkie rozgrywki i zajęcia sekcji sportowych klubów i stowarzyszeń oraz wynajmy obiektów sportowych prowadzonych przez siemianowicki MOSiR zostają odwołane i wstrzymane. Wstrzymana jest do odwołania działalność publiczna basenów MOSiR oraz Pływalni Miejskiej.

Całość Komunikatu ———->>> KLIKNIJ TUTAJ

Ochrona przed koronawirusem ——>>> KLIKNIJ TUTAJ