Śniadanie Wielkanocne dla Ukrainy na MOSiR Pszczelnik

Dla wielu osób z Ukrainy Święta Wielkanocne były pierwszymi tak ważnymi świętami obchodzonymi z daleka od domu, często również bez najbliższych członków rodziny a dzięki Państwa zaangażowaniu w akcje ,,Pomoc dla Ukrainy” prowadzoną przez naszą fundacje oraz wpłaty na specjalnie przygotowane konto, udało się nam pomoc w przygotowaniach Świąt dla naszych sąsiadów znajdujących się w tymczasowym ośrodku dla uchodzców MOSiR Pszczelnik w Siemianowicach Śląskich. Za zebrane zakupiliśmy między innymi potrzebne produkty, które zostały wykorzystane przez Panie przebywające w ośrodku i zamienione na pysze potrawy, które zdobiły stół świąteczny podczas Wielkanocnego Śniadania.

W organizacje Śniadania zaangażowało się również wiele innych Organizacji Pozarządowych, Wolontariuszy z Siemianowic Śląskich, Miasto Siemianowice Śląskie oraz MOSiR Pszczelnik. #zawszezpomocą

Serdecznie dziękujemy za okazane wsparcie. Poniżej specjalny numer konta na który można w dalszym ciągu wspierać, wpłacać darowizny na ten cel 71 1050 0099 7651 1320 0000 0000 W tytule przelewu prosimy wpisać DAROWIZNA POMOC DLA UKRAINY