Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.
Strona w trakcie przebudowy. Przepraszamy za utrudnienia.

Zbiórka dla: Oliwier Szymański

Oliwier charakteryzuje się bardzo krótkim okresem koncentracji uwagi, co powoduje u syna niepowodzenia edukacyjne( w tym w nauce czytania i pisania.) U Oliwiera zdiagnozowano zaburzenia przetwarzania słuchowego.(Niedosłuch Centralny) oraz Autyzm z Zespołem Aspergera. Jest to dysfunkcja która uniemożliwia Oliwierowi pełne rozumienie i wykonywanie usłyszanego dźwięku oraz zaburzenia pracy zmysłu słuchu. Wynika to z nieprawidłowości na poziomie ośrodkowego układu nerwowego. Dziecko z niedosłuchem centralnym może słyszeć prawidłowo i rozpoznać pojedyncze dźwięki w bardzo cichym otoczeniu. Dyzfunkcja polega jednak trudności zrozumienia mowy gdy niewielkie są różnice pomiędzy dźwiękami w słowach. Do takich sytuacji często głośno jest np; Plac zabaw, w szkole, na basenie. Zespół Aspergera jest łagodniejszą formą autyzmu dziecięcego, zaburzeniem rozwoju i funkcjonowania ośrodka układu nerwowego. Zespół Aspergera i Autyzm posiadają wspólne cechy, takie jak problemy społeczne i wycofanie. Jeszcze robią mi badania bo jest podejrzenia że mam chore serdudzko, jest podejrzenie cukrzycy, ciśnienia. Problemy metaboliczne. Dla tego bardzo proszę o 1% przekazać na moje leczenie i rehabilitację dzięki temu mogę lepiej funkcjonować w społeczeństwie.

Możesz pomóc na 3 sposoby

- Wpłacić na zbiórkę bezpośrednio na tej stronie (Strona w budowie - ta metoda dostępna wkrótce)
- Wpłacić darowiznę przelewem
Darowizna dla Oliwiera Szymańskiego NR 1330