Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.
Strona w trakcie przebudowy. Przepraszamy za utrudnienia.

Zbiórka dla: Rodzina Kłosek

Rodzina Kłosek, czyli Magdalena, która choruje na autyzm atypowy, upośledzenie umysłowe w stopniu umiarkowanym, wadę wzroku – zeza przemiennego, astygmatyzm i nadwzroczność, przewlekłą astmę oskrzelową, katar alergiczny, cierpi na stałe bóle głowy, ma wadę wymowy – dyslalie wieloraką, zespół zaburzeń koncentracji, pamięci i komunikacji, chorobie towarzyszy lęk separacyjny i społeczny, tiki nerwowe, fobia z natręctwami, ma problemy z otyłością, torbiel szyszynki oraz oraz torbiel kieszonki Rathkego, problemy nefrologiczne, częste infekcje dróg moczowych, zaburzenia motoryki jelit, problemy z wątrobą oraz niedoczynność tarczycy. Magdalena nie jest zaradna życiowo, trzeba jej dużo pomagać, wspierać na co dzień, po za tym musi mieć dietę, jest pod opieką wielu specjalistów. Magdalena ma również brata, który ma zespół Aspergera, a także przewlekłą astmę oskrzelową oraz jest alergikiem i ma nadciśnienie tętnicze, choruje na zatoki, częste infekcje górnych dróg oddechowych ,torbiel szyszynki, grasiczaka w śródpiersiu. Oboje są niepełnosprawni, mama pani Joanna jest ich jedynym opiekunem, nie pracuje, sama ma kłopoty zdrowotne ma rozedmę płuc, jaskrę obu oczu, problemy z kręgosłupem szyjnym i lędźwiowym, tachykardię zatokową, chorobę Hashimoto, niedoczynność tarczycy oraz problemy ginekologiczne itp. Rodzina Kłosek nie ma znikąd pomocy, są sami; ojciec ich nie żyje od 14 lat ,oboje dziadkowie również.

Możesz pomóc na 3 sposoby

- Wpłacić na zbiórkę bezpośrednio na tej stronie (Strona w budowie - ta metoda dostępna wkrótce)
- Wpłacić darowiznę przelewem
Darowizna dla Magdaleny Kłosek NR 7600