Oliwier Szymański

Oliwier charakteryzuje się bardzo krótkim okresem koncentracji uwagi, co powoduje u syna niepowodzenia edukacyjne( w tym w nauce czytania i pisania.)
U Oliwiera zdiagnozowano zaburzenia przetwarzania słuchowego.(Niedosłuch Centralny) oraz Autyzm z Zespołem Aspergera. Jest to dysfunkcja która uniemożliwia Oliwierowi pełne rozumienie i wykonywanie usłyszanego dźwięku oraz zaburzenia pracy zmysłu słuchu. Wynika to z nieprawidłowości na poziomie ośrodkowego układu nerwowego. Dziecko  z niedosłuchem centralnym może słyszeć prawidłowo i rozpoznać pojedyncze dźwięki w bardzo cichym otoczeniu.
Dyzfunkcja polega jednak trudności zrozumienia mowy gdy niewielkie są różnice pomiędzy dźwiękami w słowach. Do takich sytuacji często głośno jest np; Plac zabaw, w szkole, na basenie. Zespół Aspergera jest łagodniejszą formą autyzmu dziecięcego, zaburzeniem rozwoju i funkcjonowania ośrodka układu nerwowego.
Zespół Aspergera i Autyzm posiadają wspólne cechy, takie jak problemy społeczne i wycofanie. Jeszcze robią mi badania bo jest podejrzenia że mam  chore serdudzko, jest podejrzenie cukrzycy, ciśnienia. Problemy metaboliczne.
Dla tego bardzo proszę o 1% przekazać na moje leczenie i rehabilitację dzięki temu mogę lepiej funkcjonować w społeczeństwie.

Jak możesz pomóc?

Numer subkonta: 26 1050 0099 7651 1330 0000 0000

Tytuł: DAROWIZNA DLA Oliwier Szymański nr 1330

Oddając 1% podatku na KRS 0000292978 w celu szczegółowym wpisując Oliwier Szymański nr 1330