Nauka jazdy na rolkach „Na Pomoc Oliwierowi”

Serdecznie zapraszamy wszystkich, którzy jeżdżą i tych, którzy chcą się nauczyć jeździć na rolkach, a jednocześnie chcą pomóc naszemu podopiecznemu Olivierowi.

Link do wydarzenia https://www.facebook.com/events/1912647588919101

2 lipca 2022 od godziny 15.00 na Pogorii III Molo (parking) odbędą się DARMOWE warsztaty pod hasłem : Na pomoc Oliwierowi” nasi wolontariusze będą prowadzić zbiórkę publiczną o numerze 2022/274/OR do specjalnie przygotowanych puszek. Darowizny można również wpłacać poprzez:

„. Wszystko odbędzie się pod okiem najlepszych instruktorów jazdy na rolkach. Będą animacje i pokazy jazdy na rolkach. Gry i zabawy dla dzieciaków więc zapowiada się świetna impreza dla całej rodziny. Szkółki ktore wezmą udział to: Freeskater https://www.facebook.com/naukajazdynarolkach Rolki u Karolki https://www.facebook.com/Rolki-u-Karolki-105212712097575/ 4Skater https://www.facebook.com/4skaterschool/ Rolki Gliwice https://www.facebook.com/RolkiGliwicePL/ Liczymy na Waszą obecność