Hanna Żurakowska

Świat Hani, to świat osoby niewidomej ale pogodnej i uśmiechniętej. Hanka, to dziecko z MPD (mózgowe porażenie dziecięce ), z zespołem Westa, niedowładem lewostronnym. Z padaczką. Napady zostały opanowane z 40 dziennie do paru w ciągu miesiąca. Dzięki ciężkiej pracy, którą od 34 lat wykonuję sama lub w miarę możliwości finansowych z pomocą rehabilitanta Hania odnosi kolejne sukcesy w sprawności ruchowej. Pomoc jest nadal potrzebna. Każda forma rehabilitacji ruchowej jak i psychicznej ma wpływ na rozwój Hani. Muzyka , to część świata Hani, który również poznaje dotykiem, zapachem, smakiem. Z 1% i wpłat na subkonto Hani mogę nada leczyć i rehabilitować Hannę. Jedynie dzięki Państwa wpłatom jestem w stanie zapewnić komfort życia mojemu dziecku. Wiąże się to z zakupem koniecznych leków, pampersów, opłat rehabilitacji, stomatologa ( zabiegi pod narkozą), badania specjalistyczne. Jesteśmy wdzięczne za każdą wpłatę Hania i mama Hani

Jak możesz pomóc?

Numer subkonta:  07 1050 0099 7651 2800 0000 0000

Tytuł: Darowizna dla Hanna Żurakowska nr 2800

Oddając 1% podatku na KRS 0000292978 w celu szczegółowym wpisując Hanna Żurakowska nr 2800

dav