Antoni i Tobiasz Żak

Tobiasz Żak urodził się w lipcu 2012 roku

Antoni Żak urodził się w lipcu 2014 roku

U Tobiasza zdiagnozowano: całościowe zaburzenia rozwoju, autyzm dziecięcy, małogłowie, astmę, zaburzenia przetwarzania integracji sensorycznej, wadę postawy, zaburzenia odżywiania, nadpobudliwość psychoruchową z deficytem uwagi, słabe napięcie mięśniowe.

U Antka zdiagnozowano: całościowe zaburzenia rozwoju, zaburzenia przetwarzania integracji sensorycznej, autyzm dziecięcy, astmę, wadę postawy, zaburzenia odżywiania, nadpobudliwość psychoruchową z deficytem uwagi, słabe napięcie mięśniowe.

Obaj chłopcy są w dalszym ciągu diagnozowani.

Tobiasz wymaga: terapii SI, rehabilitacji ruchowej, fizjoterapii, prowadzenia terapii psychologicznej i pedagogicznej (wskazana terapia behawioralna, terapia umiejętności społecznych), kształcenia specjalnego, terapii logopedycznej lub neurologopedycznej, stałego dostępu do leków, leczenia w poradniach specjalistycznych, wskazany turnus rehabilitacyjny.

Antek wymaga: wczesnego wspomagania rozwoju, terapii SI, fizjoterapii, rehabilitacji ruchowej, prowadzenia terapii psychologicznej i pedagogicznej (wskazana terapia behawioralna, terapia umiejętności społecznych), kształcenia specjalnego, terapii logopedycznej lub neurologopedycznej, leczenia w poradniach specjalistycznych, stałego dostępu do leków oraz do specjalistycznego preparatu żywieniowego (tzn. Nutramil), wskazany turnus rehabilitacyjny. Sytuacja materialna rodziny nie wystarcza na zaspokojenie wszystkich potrzeb związanych z leczeniem, rehabilitacją, specjalistycznym żywieniem dzieci. Pieniądze uzbierane dzięki fundacji zostaną przeznaczone na leczenie i rehabilitacje, zakup preparatu żywieniowego.

Jak możesz pomóc?

Numer subkonta: 52 1050 0099 7651 1820 0000 0000

Tytuł: Darowizna dla Antoni i Tobiasz nr 1820

Oddając 1% podatku na KRS 0000292978 w celu szczegółowym wpisując Antoni i Tobiasz nr 1820