Adam Chojnacki

Adam ma 48 lat, troje wspaniałych dzieci i wspierającą go partnerkę. Do roku 2019 był jedynym żywicielem rodziny, pracował na budowie gdzie uległ poważnemu wypadkowi . Konsekwencją jest złamanie kręgu Th8 ze zwichnięciem Th8 i 9 i zespołem całkowitego poprzecznego uszkodzenia rdzenia. Tym samym Adam jest sparaliżowany od pasa w dół i porusza się na wózku inwalidzkim. Przeszedł długi pobyt w szpitalu oraz rehabilitację domową, a także poważną depresję. Jest pod stałą opieką specjalistów. Nie ukrywamy, że potrzebuje intensywnej specjalistycznej rehabilitacji dzięki, której może mieć szansę na poprawę stanu zdrowia. Rodzina Adama znalazła się w ciężkiej sytuacji finansowej, większość pieniędzy przeznaczona jest właśnie na rehabilitację, specjalistów oraz różnego rodzaju badania i bardzo drogie leki. Będziemy bardzo wdzięczni za każde okazane wsparcie. Razem możemy wiele!

Jak możesz pomóc?

Przelew nr subkonta:  38 1050 0099 7651 1780 0000 0000

z dopiskiem: Darowizna dla Adam Chojnacki nr 1780

Oddając 1% podatku na KRS 0000292978 w celu szczegółowym wpisując Adam Chojnacki nr 1780