Ważne Info – Gimnastyka ogólnorozwojowa dla dzieci

W związku z zaleceniami Prezydenta Miasta Siemianowice z uwagi na zdrowie dzieci od dnia dzisiejszego odwołujemy wszystkie zajęcia gimnastyki ogólnorozwojowej i korekcyjnej prowadzonych przez fundacje oddział Siemianowice Śląskie, o wznowieniu zajęć powiadomimy osobnym komunikatem.

Całość komunikatu ——>>> KLIKNIJ TUTAJ

Ochrona przed koronawirusem ——>>> KLIKNIJ TUTAJ

KOMUNIKAT PREZYDENTA MIASTA SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE

W związku z rekomendacją Ministerstwa Sportu i Turystyki, w celu zapobiegania rozprzestrzenianiu się koronawirusa, ograniczenia jego skutków zdrowotnych i społecznych, zaleca się podmiotom prowadzącym i organizującym działalność w zakresie sportu, odwołanie wszystkich imprez i zajęć sportowych. Wszelkie rozgrywki i zajęcia sekcji sportowych klubów i stowarzyszeń oraz wynajmy obiektów sportowych prowadzonych przez siemianowicki MOSiR zostają odwołane i wstrzymane. Wstrzymana jest do odwołania działalność publiczna basenów MOSiR oraz Pływalni Miejskiej.