Remont oddziału w Siemianowicach Śląskich

W oddziele fundacji w Siemianowicach Śląskich, powstaje nowe pomieszczenie SALA REHABILITACJI RUCHOWEJ DLA DZIECI, MŁODZIEŻY A TAKŻE SENIORÓW, remontujemy je z własnych środków i własnymi siłami, w czasie wolnym od naszych codziennych obowiązków zawodowych. Codziennie nasi wolontariusze po 3/4 godz. walczą dzielnie, na czele z v-ce prezesem Adamem Klacka. Sale również chcemy wyposażyć z własnych środków oraz dzięki wygranej VI edycji w programu granatowego Fundacji Tesco Polska, DECYDUJESZ POMAGAMY”

Mamy zamiar wyposażyć ją w bieżnie, drabinki gimnastyczne, materace, piłki rehabilitacyjne, urządzenia siłowe, sprzęt do masażu i wiele innych urządzeń, które będą pomagać naszym podopiecznym, dzieciom, młodzieży, seniorom, prowadzone będą również zajęcia z fizjoterapeutą.

Oczywiście zakup tego sprzętu to nie mały wydatek ,dlatego zachęcamy do wsparcia tego projektu. Dajmy- uśmiech osobom starszym oraz dzieciom. Krótka galeria poniżej z tego co się dzieje w Siemianowicach 😀

Przekaż swój 1% podatku na KRS000292978 wpisując w cel szczegółowy: oddział Siemianowice nr 4500 Wpłać na numer konta

20 1050 0099 7651 4500 0000 0000  w

tytule wpisując Darowizna na oddział Siemianowice nr 4500