Małgorzata Broda – Pomóż wygrać walkę z ciężką chorobą!

Patrząc na pełne słońca i radości zdjęcie Małgorzaty, trudno uwierzyć, że ta rzeczywistość jest tylko miłym wspomnieniem. Diagnoza zmieniła wszystko nieuleczalny rak płuc. Lekarz nie pozostawił złudzeń. Po wykonaniu biopsji zlecono chemioterapię z góry zakładając, że jest wyniszczająca, a prawdopodobieństwo skuteczności jest niemal zerowe. Czyli skazana na powolne umieranie w cierpieniu?!

„Kochani! Mam wiele powodów, aby żyć. Mam dorosłe, samodzielne dzieci i chcę zobaczyć wnuki, pracować, służyć i pomagać innym tak, jak to było do tej pory. Jednak teraz potrzebuję Waszej pomocy, gdyż rezygnując z chemioterapii zostałam bez opieki medycznej. Szpital nie zaproponował mi żadnej alternatywy. Pomoc znalazłam w klinice w Warszawie, w której lekarz podejmie się leczenia metodą immunoterapii, jednak koszty leczenia przekraczają moje możliwości, tym bardziej, że obecne moje dochody zmalały tak bardzo, iż nie wystarcza na opłaty bieżące wydatki. Liczę się z możliwością utraty pracy z powodu choroby i panującej pandemii.

Bez Waszej pomocy nie będę mogła podjąć leczenia, które jest kosztowne i wynosi 11 800 zł miesięcznie. Nie wiem jak długo potrwa. Wiem, ze cuda się zdarzają, dlatego nie tracę nadziei, bo każdy z Was jest twórcą cudu przez dobroć i otwarte serce na pomoc. Czas ucieka i czuję, że jestem słabsza, szybko chudnę, częściowo też straciłam głos, a najgorszy jest dotkliwy kaszel. To utrudnia komunikowanie i pogłębia izolację. Proszę Was o wsparcie. Wierzę w ludzi. Wiem, że z Wami zwyciężę przedwczesną śmierć. Dziękuję”

JAK MOŻESZ POMÓC !

Numer subkonta: 58 1050 0099 7651 1560 0000 0000

w tytule przelewu wpisz: Darowizna Małgorzata Broda NR 1560