Pomóżmy Natankowi zawalczyć o przyszłość

Pomóżmy Natankowi zawalczyć o przyszłość 💙❤️💙

Natanek ma skończone 3 latka, jest bardzo miłym,otwartym, empatycznym dzieckiem. Mimo że ma tylko 3 latka ma stwierdzony astygmatyzm z wada wzroku (+), stopy płasko koślawe wiotkie, rozpoznanie i potwierdzenie  ADHD i autyzm (F90) (F84), Afazja rozwojowa(F80), Dyspraksja rozwojowa (82)W 2020 diagnoza potwierdzona na temat na pobudliwości syna Natanka oraz zostało wydane orzeczenie o kształceniu specjalnym. W 2020 wizyta w w szpitalu (inne i nie określone objawy chorobowe dotyczące układu nerwowego i mięśniowo kostnego.)Jest potrzeba wczesnego wspomagania oraz SI.Niestety jeszcze dużo przed nami. Jest potrzeba wizyt lekarskich, badań genetycznych (wizyta w 2022) oraz rehabilitacji, które będą mogły być systematyczne oraz fizjoterapełty. Natan potrzebuje profilaktycznego obuwia oraz wkładek.
Wystarczy tak niewiele, by sprawić radość ♥️Każda złotówka przeznaczona na cel syna jest dla szansą. 🍀💙
🍀wierzymy, że spełni się cud i uzbieramy pieniądze dla Natanka !!! 🍀

JAK MOŻESZ POMÓC !