Mikołajki z Piastunem 2021

W niedzielę odbyło się kolejne spotkanie z Mikołajem tym razem udział w tym wydarzeniu wzięli nasi podopieczni oraz najmłodsi wolontariusze z pod znaku Piastuna

Mikołaj w sumie rozdał 130 paczek świątecznych dzieciakom. Podczas imprezy oczywiście było wiele atrakcji. Pokaz szermierki przygotowany przez klub UKS Wołodyjowski z Siemianowic Śląskich odwiedził nas również Polski Bokser Tomasz ZADYMA Gromadzki, który zapoznawał dzieciaki z tajnikami treningu bokserskiego. Był znami również piesek z dogoterapii, Cenrtum Rehabilitacji Szansa, Sklep medyczny MY WAM , D-Med Sklep Medyczny, Erka Pierwsza Pomoc, Bombon Plan Na Fan, Pani Izabela Bar ze swoimi ręczodziałami a zabawy z dziećmi prowadziła znana w Siemianowicach Śląskich i nie tylko animatorka zabaw dziecięcych Ani-mama o oprawę muzyczna zadbał DJ Sytam.

Zobaczcie sami co się działo !

GALERIA —— kliknij tutaj !