Jesienne Koncertowanie i Oliwiera Wspieranie 21 Września 2019 r.

21 września – Jesienne Koncertowanie i Oliwiera Wspieranie  – Wstęp Wolny

Serdecznie zapraszamy 21 września 2019, w godzinach 15.00-21.00, na koncert charytatywny na rzecz Oliwiera http://fundacjapiastun.pl/blog/2019/07/19/2601/w Kompleksie Sportowym Michał (ul. E. Orzeszkowej 1) zagrają dla Was:
KUZYN MIX – zespół kabaretowo biesiadny
Ania Matuszczyk
Bożena Mielnik
Beata Mańkowska
Bogusława Piechura
Karolina i Adam Krawczyk
Azet&Pogowiele atrakcji dla dzieci:  dmuchańce, wata, popcorn, pyszne domowe wypieki, kawa herbata.
Wejście jest darmowe, Fundacja Piastun Wyrównywanie Szans będzie w czasie koncertu prowadzić zbiórkę publiczna na rzecz Oliwiera nr zbiórki 2019/234/OR
Oliwier choruje na HLHS – jest to bardzo złożona wada serca pod postacią zespołu niedorozwoju lewego serca. Oliwier w swoim krótkim życiu przeszedł już bardzo wiele, wiele operacji, wiele cewnikowań… W chwili obecnej jest pod opieką wielu specjalistów. Niestety podczas ostatniej kontroli okazało się, że Jego serduszko jest niewydolne, a oprócz tego, że ma marskość wątroby 4 stopnia. W Jego przypadku przeszczep nie wchodzi w grę. Jedynym sposobem jest leczenie farmakologiczne, które jest kosztowne. Do tego dochodzą comiesięczne kontrole w ICZMP Łódź i częste pobyty w szpitalu. Zebrane pieniądze zostaną przekazane na leczenie Oliwiera.
Jak możesz pomóc?
Numer subkonta: 19 1050 0099 7651 1310 0000 0000