Kacper Stocki

Kacperek Stocki ur. 13.12.2014r. Urodził się z wrodzonymi wadami serduszka tj. wspólny pień tętniczy, ubytek przegrody międzykomorowej i przerwanym łukiem aorty. Na chwilę obecną stan Kacperka jest stabilny ale sytuacja zdrowotna jest ciężka ponieważ ma on zwężenie tętnic płucnych na całych długościach, krytycznie przerosnietą prawą komorę serduszka i podejrzenie tetniaka aorty. Jest on już po wielu operacjach kardiochirurgicznych. Przez te wady jest opóźniony rozwojowo. Jest pod stałą opieka poradni kardiologicznej jak i innych poradni specjalistycznych. Przyjmuje leki bez których nie mógłby normalnie funkcjonowac. Obecnie chodzi do przedszkola gdzie odbywa różne terapie, które pomagają mu w dalszym rozwoju. Na co dzień jest dzieckiem wesołym i pogodnym. Uwielbia muzykę i gitary

Jak możesz pomóc?

1. Wpłacając darowizny na subkonto Kacperka 73 1050 0099 7651 7700 0000 0000 w tytule wpisując Darowizna Dla Kacperka

2. Przekazując mu swój 1% podatku

KRS0000292978 wpisując w cel szczegółowy Kacper Stocki