TURNIEJ W WYCISKANIU SZTANGI OKAZJI DNIA DZIECKA – Galeria

I TURNIEJ W WYCISKANIU SZTANGI DLA DZIECI Z OKAZJI DNIA DZIECKA

oraz XI Metropolitarnego Święta Rodziny 2018

Udział wzięło – 55 Dzieci Zawodniczek i Zawodników !!!

Cel charytatywny – pomoc z walką w ciężkiej chorobie Aleksandrze Smerczek

Z okazji Dnia Dziecka został rozegrany Turniej dla Dzieci w Wyciskaniu Sztangi – 02.06.2018r. w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych, przy ul. Budryka 2 w Siemianowicach Śląskich.

Organizatorzy turnieju Sekcja Sportów Siłowich Siemianowice Śląskie, Fundacja Piastun Wyrównywanie Szans, Zespół Szkół Ogólnokształczących i Zawodowych w Siemianowicach Śląskich, Towarzystwo Przyjaciół Dzieci Zarząd Miejski Siemianowice Śląskie,

Fundacja Piastun przygotowała wiele atrakcji dla Dzieci gry i zabawy, balony, malowianie buziek, pokazy wielkich baniek mydlanych, można było oddac krew dla osób potrzebujących.

Nagrody dla Dzieci wręczał Adam Klacka v-ce prezes Fundacji Piastun oraz Zastępca Prezydenta dr Anna Zasada- Chorab, posłanka Monika Rosa, Pełnomocnik ds. Rodziny Danuta Sobczyk, Przewodniczący Rady Sportu Tomasz Nowara, Radosław Marczyński, Bartosz Dudzik, Wojciech Szyłejko, gospodarz Festynu Dyrektor Szkoły Sylwia Dylus

Wszystkim organizatorom serdecznie dziękujemy za przygotowanie imprezy, dzieciom gratulujemy zdobytych medali oraz nagród.

Serdecznie Dziękujemy naszym Wolontariuszom

Adam Klacka, Agnieszka Dyda, Marzena Klacka, Mateusz Rączkowski, Julia Duras, Oliwia Klacka, Sylwia Ciesielska, Aleksandra Smerczek, Społecznosci Uczniowskiej Zespołu Szkoł Cogito Siemianowice Śląskie