Zbiórka podczas meczu Górnik Zabrze vs Zagłębie Lubin

W piątek podczas meczu Górnik Zabrze vs Zagłębie Lubin od godz.17.00,  Fundacja Piastun Wyrównywanie Szans przeprowadzi zbiórke datków dla Eugeniusza Namsler, który walczy z rakiem jamy ustnej i bardzo liczy na wsparcie Kibiców Zabrzańskiego Górnika, którzy nie raz pokazali swoje dobre serce, wierzymy że i tym razem staną na wysokosci zadania i pomogą Panu Eugeniuszowi w cieżkiej walce o swoje życie, naszych wolontariuszy można bedzie spotkać przy wejsciu na stadion z oznakowanymi puszkami.

Kliknij i wspieraj naszego podopiecznego

Zapraszamy na mecz Zabrzańskiego Górnika

Przypominamy również, iż Górnik Zabrze należy do grona ,,Przyjacół Fundacji” i nie po raz pierwszy pomaga naszej fundacji. Co roku na pikniku fundacji gościem specjalnym jest Maskotka Górnika Zabrze Jorguś, który zabawia naszych podopiecznych i pomaga nam w zbiórce datków dla osób potrzebujących.

Serdecznie Podziękowania dla Górnika Zabrze, wszystkim kibicom życzymy 3 punktów.