Oddział w Siemianowicach Śląskich otwarty

Miło nam poinformować, że nasz nowy oddział, który mieści się na ul.Oświęcimskiej 16 w Siemianowicach Śląskich otwieramy już od dziś godz.10.30 do 13.30 (sobota 03.03.20178)

Uruchamiamy na tą chwilę nasze biuro, gdzie będziemy za darmo pomagać rozliczać PIT-y (w zamian za przekazanie 1% na cele fundacji), oraz prowdzić różnego rodzaju zbiórki dla podopiecznych oraz osób potrzebujących.

Nie zmienia to faktu, że do zagospodarowania mamy jeszcze ok 60m2, także liczymy na Państwa pomoc w realizacji naszych działań, opisujemy je tutaj kliknij wkrótce ponownie uruchomimy zrzutkę na ten cel, można również przekazac swój 1% podatku na KRS0000292978 wpisujeąc w polu cel szczegółowy: Remont

Przypominamy, że biuro obsługiwane jest w ramach wolontariatu, dlatego też godziny otwarcia będą podawanie na biężąco na naszym profilu facebook

Godziny otwarcia:

sobota 03.03.2018  godz.10.30 – 13.30

poniedziałek 05.03.2018 godz.10.00 – 14.00

Kolejne dni podamy w poniedziałek, w razie pytań prosimy o kontakt

Adam Klacka tel.668-569-099 mail: siemianowice@fundacjapiastun.pl