OSTRZEGAMY – NIEUCZCIWA FIRMA POMAGANIE PRZEZ UBRANIE !!!

10.10.2019 godzina 13:40:Edit: Odezwała się do mnie pracownica firmy, z obszernymi wyjaśnieniami i mogę potwierdzić tylko, że ta firma to jeden szwindel! Za zbiórkę stacjonarną, czyli przekazanie im ok. 50 kartonów ubrań policzyli nas po 0,30 zł za kilogram, ponieważ tego nie sprawdzają i biorą wszystko, a poprzez portal dają 2 zł/1 kg i wtedy segregują ubrania, a jak segregują ? to wiedzą ci co im przekazywali! Sama przekazałam 14 kg czystych, zadbanych ubrań, nadających się do ponownego noszenia i policzyli tylko 7 kg nie wiadomo czemu!

Ostrzegamy przed korzystaniem z usług firmy www.pomaganieprzezubranie.pl

mamy z nią wybitnie złe doświadczenia, kilka miesięcy temu wysłaliśmy do nich duży transport ubrań i do dziś nie doczekaliśmy się rozliczenia i całkowitej zapłaty za nie. Firma nie odpowiada na próby kontaktu z naszej strony, maile i telefony. Wiemy, że nie jesteśmy jedyni.
Mamy sygnały od innych organizacji pozarządowych, że mają z nią podobne kłopoty.

Szkoda naszej i Waszej energii na współpracę z nimi.