Maja Witkowska – Pomóż w walce z białaczka

Maja Witkowska  w wieku 7 lat zachorowała na ostrą białaczkę limfoblastyczną.  Wszystko zaczęło się od zwykłego przeziębienia, które było coraz trudniejsze do wyleczenia, później doszły bóle nóżek i ogólne osłabienie organizmu, które z dnia na dzień coraz bardziej utrudniało Majci normalne funkcjonowanie. W końcu badania, które przyniosły diagnozę, której nikt się nie spodziewał, diagnozę najgorszą z możliwych- Ostra Białaczka Limfoblastyczna. Maja rozpoczęła leczenie, w Centrum Zdrowia Dziecka. Obecnie przyjmuje bardzo dużo leków oraz chemioterapię, które mają za zadanie przygotować organizm do przeszczepu. Leczenie jest bardzo drogie, a  koszty znacznie przekraczają możliwości finansowe rodziny. Dziewczynka kocha śpiewać i tańczyć, ale obecnie wszystkie jej marzenia legły w gruzach. Bardzo nam zależy, aby w tym trudnym dla niej czasie mogła choć troszkę czuć się jak dawniej, mogła realizować swoje pasje i marzenia, a przede wszystkim jedno najważniejsze marzenie -życie.  Prosimy wszystkich, którym los Majuni nie jest obojętny o pomoc w uzbieraniu środków na jej leczenie.  Będziemy wdzięczni za każdą nawet najmniejszą wpłatę.  Bardzo wszystkim dziękujemy za pomoc w uratowaniu Mai, Rodzice!

Jak możesz pomóc?

Numer subkonta: 54 1050 0099 7651 1410 0000 0000

Tytuł: DAROWIZNA DLA Maja Witkowska

Oddając 1% podatku na KRS 0000292978 w celu szczegółowym wpisując Maja Witkowska