#7kgDlaPiastuna

Zapraszamy do przyłączenia się do akcji 7kg Dla Piastuna!
Pierwszymi uczestnikami akcji są prezes fundacji Adam Klacka i wolontariusz Łukasz Hucz ?

Zasady:
1. Aby wziąć udział w zakładzie należy w komentarzu na facebooku udostępnić film z ważeniem
i deklaracją wpłaty.
2. Jeżeli uczestnik do 1 sierpnia 2019 r. nie schudnie 7kg to wpłaca 200 zł na podopiecznego Fundacji
Piastun Wyrównywanie Szans.
z tej akcji na konto fundacji.

Prosimy o udostępnienia
? szczegóły rownież na naszym Facebooku w linku poniżej https://www.facebook.com/fundacjapiastun/videos/820625011643004/

ZAKŁAD! 200 zł dla podopiecznych

#7kgDlaPiastunaZapraszamy do przyłączenia się do akcji 7kg Dla Piastuna!Pierwszymi uczestnikami akcji są prezes fundacji Adam Klacka i Łukasz Hucz ;)Zasady:1. Aby wziąć udział w zakładzie należy w komentarzu udostępnić film z ważeniem i deklaracją wpłaty.2. Jeżeli uczestnik do 1 sierpnia 2019 r. nie schudnie 7kg to wpłaca 200 zł na podopiecznego Fundacja Piastun Wyrównywanie Szans.3. Podopieczny, który najczęściej zostanie wymieniony w komentarzach pod tym filmem otrzyma darowiznę z tej akcji na konto fundacji.Zapraszamy również osoby i firmy do założenia się z naszymi uczestnikami. Jeżeli schudną 7 kg każdy do 1 sierpnia 2019 r. to wtedy Państwo wpłacicie dowolną sumę na wybranego podopiecznego.Prosimy o udostępnienia ;)#zawszezpomocą #fundacjapiastun #opp #siemianowiceslaskie